Podiumplaatsen voor studenten KW1-College op Skills The Finals

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-03-2020 | Gewijzigd op: 09-03-2020
Van 4 tot en met 6 maart stond Leeuwarden in het teken van de finalewedstrijden voor Skills Heroes: de vakwedstrijden voor mbo-studenten. Tien studenten van het Koning Willem I College plaatsten zich voor deze finale en streden om de titel beste vakman, vakvrouw of vakteam. Vijf studenten veroverden een plek op het podium: vier keer zilver en een keer brons.

Skills Heroes zijn mbo-vakwedstrijden. Variërend van autotechnicus en bloembinden tot stukadoor en grafisch ontwerpen. Doel van deze vakwedstrijden is om aanstormend vaktalent een podium te geven en beroepsonderwijs naar een hoger niveau te tillen. Ruim 650 mbo-talenten uit heel Nederland gingen drie dagen lang de competitie met elkaar aan in meer dan 50 wedstrijdrichtingen.
Uitslagen
  • 2e plaats: Tom van den Heuvel uit Vlijmen (Sanitair en verwarmingstechnicus)
  • 2e plaats: Sander Broers uit Tilburg (Stukadoor)
  • 2e plaats: Priya Remmits uit Dreumel en Iris Annevelink uit Deurne (Handhaver Toezicht en veiligheid)
3e plaats: Buket Açik uit Waalwijk (Beveiliger)
 
.Vijf van de tien KW1C-studenten behaalden in Leeuwarden een podiumplaats op de Skills Finals
van NK-beroepen.
....................................................

Bericht van 5 maart 2020: 10 studenten KW1 naar Skills finale
In het WTC Expo gebouw in Leeuwarden vindt tussen 4-6 maart 2020 de Skills The  Finals van NK-beroepen plaats. Daar zijn 10 studenten van het KW1-College naar afgevaardigd in uiteelopende vakgebieden. Dat zijn: Mijke Timmermans apothekersassistente, Budt Açik beveiliger, Robin Stein fietstechnicus, Prya Remmits en Iris Anneveling handhaver toezicht en veiligheid, Noëlle Aufdermauer evenementenorganosatie, Bram Janssen meubelmaker, Tom van den Heuvel sanitair/verwarminsgtechnicus, Sander Boers stukadoor en Dyalal Moonen tandartsassistent. Zij hebben zich al voor de finale, na  deelname aan voorrondes gekwalificeerd. De beste acht studenten per vakrichting hebben daarmee een ticket voor de deelname aan Skills the Finals behaald. 
De tien studenten van het KW1College van uiteenlopende NK-vakgebieden die deelnemen aan 'Skills the Finals'
 in Leeuwarden.

...............................................
 


Terug naar boven