KW1-College: Jaarlijkse Awards toegekend

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-06-2020 | Gewijzigd op: 11-06-2020
Dinsdagavond 10 juni 2020 zijn in het Koning Willem 1- College de jaarlijkse Awards toegekend. Dat gebeurde tijdens een live-streamsessie die gepresenteerd werd door de student van 2019 Jerald de Leeuw.

De winnaars van 2020 zijn:  
- Shalina van de Griendt uit Nuland: Student van het Jaar en winnares van Koning Willem I College Awards voor Innovatie en Bijdrage aan de Community.
De zelfverzekerde Shalina bouwde haar studie [Handel en Commercie] op via de niveaus 2, 3 [Verkoopspecilalist] en  naar 4 [Ondernemer].
Shalina is intussen uitgekomen met een eigen lingerielijn. 
 Dat zij drre Awards won is uniek voor het KW1C én... voor deze student !
De 22-jarige Shalina van de Griendt uit Nuland.

foto © bram wakelkamp, juni 2020.

 
Nick Woppenkamp uit Rijen: Winnaar van de Koning Willem I College Award voor Vakmanschap.
De gepassioneerde tweewielermonteur in hart en nieren weet wat ie wil en trekt mensen uit zijn omgeving met zich mee en ondersteunt hen. 
In 2019 was Nick de beste motorfietsmonteur van Europa.
 
De 23-jarige Nick Woppenkamp
uit Rijen.


foto © bram wakelkamp, juni 2020.

Esther Beset uit 's-Hertogenbosch: Winnares van de Koning Willem I College Award voor Bijzonder Verhaal. Na een ziekte met als gevolg van een verlamming, heeft Esther intussen voor 50 % de kracht in de linkerkant van haar lichaam terug gekregen. Door die ervaring en met een positieve instelling wist zij toch vooruit te komen in haar leven en met haar studieambities. Die houding en karakter bracht zij ook over op haar cliënten door hen op een juiste manier te motiveren en te ondersteunen. 
De 20-jarige Esther Beset
uit 's-Hertogenbosch.. 


foto © bram wakelkamp, juni 2020.