Koninklijke onderscheiding voor Cor van Gerven van KW1C

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-04-2021 Het lid van  het College van Bestuur van het Koning Willem 1-College Cor van Gerven is  vrijdag 16 april 2021 koninklijk onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De met pensioen gaande inwoner van Meierijstad kreeg op zijn laatste werkdag de bijbehorende versierselen opgespeld door de burgemeester van Meierijstad Kees van Rooij. Van Gerven werd daarmee benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
College van bestuurslid van het KW1 C,
Cor van Gerven, kreeg bij zijn pensionering vrijdag 16 april 2021 de koninklijke onderscheiding toegekend
van Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
Van Gerven werd geëerd vanwege zijn bevlogen en betrokken werkwijze voor het middelbaar beroepsonderwijs in het algemeen en voor het KW1-College in het bijzonder. Van Gerven speelde een essentiële rol in de opbouw, ontwikkeling en realisatie van de organisatie. Dankzij zijn inzet verwierf het College een uitstekende reputatie.Met name werden genoemd zijn verdienste inzake financiën, informatie-en communicatietechnologie, inrichting en huisvesting.
Ook zijn aandeel in de het samenwerkingsverband van negen MBO-scholen en zijn positie als medeoprichter en voorzitter van het Kennispact MBO Brabant weren aangestipt.