KW1C: Opening nieuw onderwijsgebouw aan Onderwijsboulevard

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-10-2021 | Gewijzigd op: 12-10-2021
Het meest opvallend aan dit entreegebouw is de houten hoofddraagconstructie. Het eerste gebouw in 't land met deze constructie. Het interieur is elk jaar flexibel in te delen. De helft is bestemd voor studenten en medewerkers van Bouw-Infra, Architectuur en Meubeldesign, die nu op andere locaties in de stad vertoeven. Ook komt het Vavo-college, nu bij stadion De Vliert, naar de Onderderwijs Boulevard. In de toekomst zullen er twee campussen zijn, die  aan de Vlijmenseweg en deze op Onderwijsboulevard 3.
foto © henk van esch, 12 oktober 2021.
 

Dinsdagmiddag 12 oktober 2021 werd op de Onderwijsboulevard  de nieuwbouw van het KW1C geopend. Dat bijzonder,  duurzaam opgezet, opvallend gebouw is een voorbeeld van toekomstbestendig,  innovatief techniek onderwijs

Student en rolstoeler Stijn van den Bosch knipte als opening het lint door Het programma werd geleid door dagvoorzitter Lyènne Doornbosch.
-Hierboven: Een drankje bij binnenkomst.
-Dit kunstwerk onderstreept dat in de representatieve nieuwbouw veel hout is verwerkt.
-Atrium als gehoorzaal.
-Hieronder: vlnr Alain Laaper manager bouwzaken KW1C, Roderik van der Meulen Nieuw Architecten, Harry van der Schans onderwijsdirecteur KW1C,Cor van Gerven voorheen lid College van Bestuur KW1C, Peter Kamermans directeur Heerkens van Bavel en Jos van Kessel voorzitter College van Bestuur KW1C.

foto's © henk van esch, 12 oktober 2021. 
 
-Hierboven: Dagvoorzitter Lyènne Doornbos.
Opening door Stijn van den Bosch die het lint opgehangen aan drones, doorknipte.

foto's © henk van esch, 12 oktober 2021. 


Terug naar boven