KW1C: Uitreiking Awards en student van het jaarverkiezing

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-12-2021 | Gewijzigd op: 10-12-2021
KW1C: Awards en student van het jaarverkiezing
-De 18-jarige Eva Flipse [opleiding Fashion designer] is uitgeroepen tot student van het jaar 2021. Flipse is een creatieve student die uitblinkt in het conceptueel denken. 

Woensdag 8 december 2021 heeft het KW1C de jaarlijks student van ’t jaar bekend gemaakt en Awards uitgereikt aan vier studenten die in het bijzonder uitblinken op een bepaald vakgebied.
-De 18-jarige Eva Flipse [opleiding Fashion designer] is uitgeroepen tot student van het jaar 2021. De uit Halsteren afkomstige Eva is niet bang om fouten te maken ze is creatief en blinkt uit in conceptueel denken. Duurzaamheid en precisie zijn belangrijke aspecten in haar opleiding.
Voor het gehele overzicht van de Awards-uitreiking zie:  https://www.kw1c.nl/activiteiten
De 18-jarige Eva Flipse is door het KW1C uitgeroepen tot Student van 't jaar 2021.

De Awards toekenningen.
Daarnaast heeft de 20-jarige Yinne Smith [Tilburg] [opleiding mediavormgever] een award ontvangen voor Vakmanschap en Innovatie. Daarin toonde de ambitieuze student een grote interesse in haar vak.
 
De 20-jarige Yinne Smith ontving een Award voor Vakmanschap en Innovatie.

-Sude Yalcin [18 jaar] opleiding accountmanager/ tweetalig] kreeg een award voor haar belangeloze inzet voor diverse gemeenschapsdoelen en haar organisatie voor donaties aan weeshuizen in Turkije Sude is ambassadeur van het European Junior Parlement
De 18-jarige Sude Yalcin blinkt uit in haar sociaal gevoel. Zij zet zich belangeloos in voor uiteenlopende gemeenschapsdoelen . 

-De 21-jarige uit Vlijmen afkomstige Leon Klerkx [opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar] ontving de Award voor ‘Bijzonder Verhaal, vanwege zijn kwaliteiten: charmant, vriendelijk en beleefd en natuurlijk leergierig en enthousiast bij zijn studie. Het lukt hem om de omgeving zijn belemmeringen te laten vergeten.
Leon Klerkx heeft bijzondere kwaliteiten die hem soepel laten bewegen in het sociale domein.


Terug naar boven