Jaarlijkse [2022] Awards aan vier studenten toegekend

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-11-2022 Maandagavond 20 november 2022 heeft het Koning Willem I College Ramon van der Sluis tot 'Student van het Jaar 2022' uitgroepen.
Student van
het jaar 2022
Ramon van der Sluis.

....................................

Ramon van der Sluis is een 17-jarige mediavormgever met een grote interesse in het vak. Iedere dag zet hij een stap extra en dat resulteert in bijzondere en eigenzinnige projecten. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen. Door te experimenteren en door steeds opnieuw andere technieken uit te proberen komt hij steeds dichter bij dit doel.
Ramon mag in 2023 ook nog eens het KW1C vertegenwoordigen bij de verkiezing van Landelijk Ambassadeur mbo. Ramon reageerde vol trots op de gewonnen prijzen: "Ik ben natuurlijk trots mezelf dat ik tot hier ben gekomen, maar ook op iedereen die me heeft geholpen om tot hier te komen. Iedereen in mijn omgeving, mijn klasgenoten, mijn docenten.  Naast de Award won Ramon ook de Koning Willem I College Award voor Innovatie. Hij volgt de opleiding Mediavormgeving bij de afdeling ICT en Creatief.

De Award voor Vakmanschap gaat dit jaar naar Janneke van Liempt. Deze 19-jarige student volgt de opleiding Middenkaderfunctionaris / Bouwkunde bij de afdeling Bouw en Wonen.
Janneke van Liempt.
...................................
,.......................

De Award voor Bijdrage aan de Community gaat naar Soroush Saadat. Soroush is 22 jaar en volgt de opleiding Medewerker ICT support bij de afdeling Startcollege.
Soroush Saadat mocht de Award Bijdrage aan de Community in ontvangst nemen.
 

De Award voor Bijzonder Verhaal werd tot slot uitgereikt aan de 19-jarige Salya Alo. Zij volgt de opleiding Juridisch Administratieve Beroepen bij de afdeling Zakelijke Dienstverlening.
Salya Alo ontving
de Award Bijdrage
voor Bijzonder Verhaal
.

Alle winnaars op een rijtje:
Student van het Jaar 2022 en winnaar van de Award voor Innovatie: Ramon van der Sluis Opleiding: Mediavormgeving Leeftijd: 17 jaar Woonplaats: Beuningen Ramon heeft meteen vanaf de start van zijn opleiding blijk gegeven van veel ambitie en een grote interesse in het vak. Iedere dag zet hij een stap extra en dat resulteert in bijzondere en eigenzinnige projecten. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen. Door te experimenteren en door steeds opnieuw andere technieken uit te proberen komt hij steeds dichter bij dit doel.

Award voor Vakmanschap: Janneke van Liempt
Opleiding: Middenkaderfunctionaris / Bouwkunde Leeftijd: 19 jaar Woonplaats: Hoenzadriel Janneke is een erg gemotiveerde en gedreven studente. Zij weet wat ze wil en gaat daar echt voor. Als beginnend leidinggevende weet ze waar ze staat en hoe ze haar werk in moet vullen om ieder op de juiste plek te krijgen. Janneke is het voorbeeld dat meiden in de techniek een mooie toekomst kunnen hebben en een grote bijdrage kunnen leveren. Ze vormt door haar ambitie en haar gedrevenheid een inspiratie voor haar klasgenoten.

Award voor Bijdrage aan de Community: Soroush Saadat
Novin Opleiding: Medewerker ICT support Leeftijd: 22 jaar Woonplaats: ’s-Hertogenbosch Soroush is betrokken en deelt graag zijn ideeën met anderen. Soroush is erg sociaal en behulpzaam. Hij staat altijd klaar voor zijn medestudenten en doet daarnaast veel voor de maatschappij. Hij is naast zijn studie actief bij de regionale volleybalschool, waar hij een van de trainers is en ook de website heeft opgezet. Soroush is een voorbeeld voor het uitdragen van de community gedachte en hij heeft geheel zelfstandig het inburgeringstraject doorlopen.

Award voor Bijzonder Verhaal: Salya Alo Opleiding: Juridisch administratieve beroepen Leeftijd: 19 jaar Woonplaats: Waalwijk Salya’s enige doel is het helpen van andere mensen met de kennis die zij opdoet. Ze laat een grote maatschappelijke betrokkenheid zien, zowel in haar vrijwilligerswerk als nu ook op haar stage bij Vluchtelingenwerk. Zij is op haar best als zij nieuwkomers kan helpen bij het regelen van financieel juridische zaken in Nederland. Soms zet ze zelfs nog een stapje extra door mensen ook te adviseren hoe ze kunnen besparen op de energierekening door het maken van duurzame keuzes.

Terug naar boven