'Bedelaar' in straatbeeld

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-09-2010 Behalve een bedelaar waren er ook andere studenten van het  KW1-College die vanwege hun introductie  tweede jaars aan de 'Artiestenopleiding' op dinsdagmorgen 7 september 2010 in het Bossche straatbeeld een rol speelden.

-Boven: 'bedelaar' Jeroen van Damme naast Den Otter in de Visstraat,
-Rechtsboven: Suzie Rooijmans uit Eindhoven, Annelies Goudsmits uit Den Bosch en de eveneens Bossche Milou van der Put, zitten zogenaamd als straatmuzikanten in een hoekje van de Arena. 
-Rechts: De 'gehandicape atleten Linda van den Broek [uit Den Dolder] en Linda Tiesma [uit Ravenstein]  voeren bij Jeroen Bosch hun act op
.

foto's © paul kriele, 7 september 2010.

In de Visstraat zat Jeroen van Damme als bedelaar met een bordje 'Resultaat van een rechts kabinet/ Acteur zonder dak'.
In  de Arena speelde het trio Suzie Rooijmans [19 jr., Annelies Goudsmits [22 jr.] en Milou van der Put [20 jr.] met hun Spaanse gitaren er lustig op los. Ze fungeerden daar als 'onopvallende' straatmuzikanten bij het vossenjachtspel, opgezet voor de tweede jaars studenten 'Artiestenopleiding' van het KW1-College.
En op de Markt bij Jeroen Bosch deed het duo Linda van den Broek [22 jr.] en de bijna 18-jarige Linda Tiesma als act twee gehandicapte sporters na. De beide Linda's uit Den Dolder, resp. Ravenstein hadden er ook echt lol in en gingen met hun act graag op de foto. Trouwens voor die inzet en stemming deden de andere studenten niet voor onder.