Communityday op KWI-College: 11 september

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-08-2011 | Gewijzigd op: 31-08-2011
Het Koning Willem I College organiseert op zondag 11 september 2011 [11.00-17.00 uur] de jaarlijkse Communitydag, die dit jaar ook verbonden is aan Open Monumentendag. Met een nostalgische kermis, korenfestival, rondleidingen, sport & spel, beauty, fashion en hapjes: alles is gratis en voor iedereen.
 

Van De Communitydag is een leuk, feestelijk dagje uit, een informele, laagdrempelige manier om kennis te maken met het Koning Willem I College. Op het centrale plein is een nostalgische kermis, in de Koningszaal een korenfestival,
 studenten van de Sportacademie organiseren op het Marc Lammers Sportplaza sport- en spelactiviteiten voor jong en oud, eindexamenkandidaten [Fashion & Design] presenteren hun eindmodeshow. Een bijzondere ervaring is de proeverij van gerechten, gemaakt met ingrediënten uit de eigen biologische kruiden- en groentetuin van de Middelbare Horecaschool van het college.
Themapleinen
Op de themapleinen is van alles te beleven en te doen op het gebied van sport, spel, dans, lifestyle, gezondheid en eten.
Open Monumentendag
Voor Open Monumentendag geeft Theo Hoogbergen een lezing over de ramen van Marius de Leeuw. Aansluitend is er een rondleiding over de campus van het Koning Willem I College.
Meer info: www.kw1c.nl.