Collegejaar voor Koning Willem I-College begonnen

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-08-2007 | Gewijzigd op: 19-03-2012
Vrijdag 17 augustus 2007 werd met en toespraak door directeur drs. Coen Free en een show van illusionist en zakelijk spreker George Parker en een kermis en -aan de vooravond - een modeshow van eindexamenkandidaten afdeling Fashion & Design het schooljaar van het Koning Willem 1-College geopend. 

Na de toespraak van de directeur volgde de show van de illusionist George Parker , die dit keer getiteld was: 'Lecture-show' .  foto's © ad siemons, 17 augustus 2007.
 
 
-Boven: Er was op het terrein van het College een nostalgische kermis ingericht voor kinderen van de aan het College verbonden Jenaplanschool Antonius Abt. Daar voegde zich later ook de aan docenten en medewerkers verbonden jeugd bij

foto's © ad siemons, 17 augustus 2007.
 

In the Talent Factory, die afgeladen vol zat, presenteerden eindexamenkandidaten een wervelende show. Vijftien modellen toonden de eigen ontworpen modellen die diverse aspecten van het maatschappelijk leven uitbeelden.
 
.- foto's © ad siemons, 16 augustus 2007.

 
   
Modeshow eindexamenkandidaten KW 1-College 
De avond voorafgaand aan de opening presenteerden 15 eindejaars in de Talent Factory een sprankelende collectie die zij zelf ontworpen hadden
Op maandag 20 augustus 2007 vingen de lessen weer aan. Terug naar boven