Community Week in KWI- College

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-05-2012 Het Koning Willem I-College houdt  van 29 mei t/m 1 juni 2012 op de campus de jaarlijkse Community Week. In die week op 1 juni is er een markt  van projecten, die 500 leerlingen van uiteenlopende [200] opleidingen in de samenleving hebben verricht. Dat kan lopen van kapper, klusjesman, technicus [monteur elektrciën,loodgieter], of ICT-er [website ontwikkelen], filmers etc..
Het KWI-College stelt als verbondenheid met de samenleving tientallen studenten jaarlijks één week  ter beschikking aan die samenleving.

Community Week 2010
-Links boven: De catering in de pauze.
-Links: Optreden van Ivo Nafzger gitaar.
 -Boven: Middenin Affe Gijsberts  die een verf/stucadoorskarwei deed. Rechts docent Albert van de Sande en links fotograaf, bouwer, stucadoor Sjoerd van de Bersselaar die alles op film vastlegde. foto's © paul kriele, 2 mei 2012.


Op 1 juni reikt de directeur van de Rabo en wethouder Huib van Olden de prijs uit voor de mooiste stand en het beste project.
Leerlingen die ihkv het wereldburgerschap in Kenia stage hebben gelopen voeren een toneelstuk op.
Ook is er een prijsuitreiking -namens UNESCO -voor de mooiste muurkrant waarop leerlingen gebeurtenissen uit de wereld hebben uitgebeeld.