Eendagsexpo studenten KW1College fotografie in pand Vughterstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-06-2013 | Gewijzigd op: 21-06-2013

Situatie 6 juni 2013  expo bijna klaar
foto´s © paul kriele, 6 juni 2013.
De studenten hadden diverse uiteenlopende onderwerpen, zoals drukkerij/zetterij, kunst en opmaak uitgekozen.


Bericht 5 juni 2013 Installeren expositie
Net op de dag dat Koning Willem Alexander en Koningin Máxima Den Bosch bezoeken exposeren toevalligerwijze 15 studenten van de opleiding Fotografie van het KW1-College een dag hun werk in een leegstaand pand op Vughterstraat 41. De jongengroep aankomend kunstenaars zijn met makelaar Hans van Dongen overeengekomen om in een van zijn panden hun creatie foto's ten toon te stellen aan het publiek. Dat gebeurt op woensdag 12 juni onder de noemer 'Hommage aan het handwerk.
Docent en spokesman van de groep, Lieke  van Hooft van Huysduinen, zal bij de opening die middag om 15.00 uur een korte inleiding houden.

  - Links:  Het pand Vughterstraat 41 dat leeg stond, wordt even een galerie. Momenteel wordt het interieur door studenten opgeknapt. [foto hieronder] .-Rechts: Studenten van de Schildersakademie, zo lijkt het wel. Maar het zijn allen aankomend fotografen, die van makelaar Hans van Dongen gelegenheid krijgen op 12 juni 2013 hun werk te exposeren.

foto's © paul kriele, 5 juni 2013.
 

Met deze expo wordt  de leegstand van panden in de binnenstad enigszins gecamoufleerd. Een actie, waarvan CCC als Blb als Hartje 's-Hertogenbosch grote voorstanders zijn.
Zie ook het bericht 'Werkgroepen opgericht na leegstand panden', dd.31 december 2012.