Communitydag bij Koning Willem I-College

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-08-2013 | Gewijzigd op: 30-08-2013
Op zondag 8 september  2013 [11.00 en 17.00 uur] organiseert het Koning Willem I-College voor een breed publiek de vijfde jaarlijkse Communitydag. Daar horen bij een nostalgische kermis, zangfestival, sport & spel, beauty en hapjes: alles is gratis.
De Communitydag is een feestelijk dag waar op een informele, laagdrempelige manier kennis gemaakt kan worden met deze campus waar diverse opleidingen aan zijn gekoppeld.

Communityday dit jaar op 8 september.
Rechts: kermis  en een demonstratie tanden poetsen.


foto's © paul kriele,  31 augustus 2011.

Programma
Op het centrale plein is een nostalgische kermis met een terras. In de Koningszaal is een zangfestival, waar koren en singer-songwriters uit de omgeving laten horen wat ze kunnen. Studenten van de Sportacademie organiseren allerlei sport- en spelactiviteiten, studenten van de kappersopleiding maken kinderen op in de beautysalon, steken haren op en vlechten haren in. Een bijzondere ervaring is de proeverij van gerechten, gemaakt met ingrediënten uit de eigen biologische kruiden- en groentetuin van de Middelbare Horecaschool van het college.

Themapleinen
Op de themapleinen is van alles te beleven en te doen op het gebied van sport, spel, dans, gezondheid en eten. Op deze manier wordt duidelijk waar het college voor staat. Het Koning Willem I College is een echt Community College: de beroepsopleidingen zijn verweven met alle mogelijke bedrijven en instellingen in stad en regio.

Meer info: www.kw1c.nl.