Studenten Fashion&Design KW1-College gaan lege winkels invullen

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-09-2013 | Gewijzigd op: 18-09-2013
Studenten Fashion & design van het Koning Willem I-College  maken een culturele route door de Vughterstraat en de  Schapenmarkt onder de noemer het KWI-College Popup project. In leegstaande winkels aldaar tonen eindejaarsstudenten van de opleiding Meubeldesign van 5 t/m 13 oktober 2013 werkstukken en meubels. Door de week zijn de presentaties vanaf de straat te bezichtigen, maar in de weekenden zij de studenten aanwezig om bezoekers te informeren. 
De officiële opening vindt plaats op zaterdag 5 oktober/16.00 uur in Vughterstraat 130-134, door de bekende meubelontwerper Roderick Vos en de Bossche modeontwerper Janice.  


Schapenmarkt 15, voorheen De Schoenenreus en daarna korte tijd de herenmodezaak Meyer & Meyer, wordt tijdelijk ingvuld door studenten Fashion en Design van het KW1-College.

foto © paul kriele, 4 mei 2013.

Het project Koning Willem I College Popup is ontstaan uit samenwerking van ondernemersvereniging Hartje ’s-Hertogenbosch, winkeliersvereniging Vughterstraat & Schapenmarkt, de gemeente ’s-Hertogenbosch en het Koning Willem I College.
Fotowedstrijd
Een fotowedstrijd leukt de route op: ga origineel op de foto met ‘The Teddychair” en mail de foto naar Vughterstraat@gmail.com Wellicht val je met je foto in de prijzen.