Putstraten

De Korte Putstraat is een straat met een culinaire reputatie. Maar in de Lange Putstraat  groeit het aantal horecazaken.

Laatste artikelen binnen de categorie Putstraten:

Putstraat-ondernemers pakken uit voor hun gasten

Putstraat-ondernemers pakken uit voor hun gasten

Gepubliceerd op: 02-10-2011 | Gewijzigd op: 02-10-2011
Op de eerste zondag van oktober is het voor de horeca-ondernemers van de Korte Putstraat een traditie de winter in te luiden. Dat gebeurde onder het motto: ' Feel, See , Taste & Enjoy'. Zo vatten zij hun gastvrij welkom samen. Honderden gasten kwamen op dit zomers tafereel af.
Lees meer
5 vorkjes voor 't Gelag in Lange Putstraat

5 vorkjes voor 't Gelag in Lange Putstraat

Gepubliceerd op: 26-12-2008 | Gewijzigd op: 28-12-2008
Huiskamerestaurant 't Gelag, op Lange Putstraat 7a heeft zich volgens de site www.vorkje.nl al binnen het jaar gekwalificeerd tot het allerbeste restaurant van 's-Hertogenbosch. Bij die beoordeling - 5 vorkjes - kwam geen jury aan te pas, maar is een kwalificatie die dankzij de eigen gasten werd behaald. De beide ondernemers Andy Charpentier en Arko Schoonderwoerd hebben dat bereikt door de kwaliteit van hun menu's en dankzij de mond tot mondreclame. Elke dag [dinsdag t/m zondag] zit het restaurant nagenoeg vol. De menukaart vermeldt Europese gerechten die geserveerd worden met producten die voornamelijk uit de regio afkomstig zijn. Het kleinschalige karakter van de zaak die nog geen 30 plaatsen biedt, komt voornamelijk door de intieme, huiselijke sfeer.
Lees meer
Nieuw restaurant in Lange Putstraat

Nieuw restaurant in Lange Putstraat

Gepubliceerd op: 22-08-2008 | Gewijzigd op: 01-10-2008
Op de nummers 3-5 in de Lange Putstraat opent volgende maand een nieuwe restaurant. Het is een klein pandje met een tussenverdieping, dat ingeklemd ligt, tussen Het Vervolg en 't Gelag van ...
Lees meer