Nieuwe regeling Oeteltaxi 2015

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-02-2015 | Gewijzigd op: 06-02-2015
De taxibranche heeft een nieuw vignet /regeling voor het taxivervoer tijdens carnaval geïntroduceerd. Aanleiding is het gerommel met het oude taxivignet mede omdat er diverse soorten stickers in omloop raakten. De nieuwe aanpak lanceerde donderdag 5 febrauri 2015  Barr Jansen.
Nu begint de Stichting Oeteltaxi met een - wat Barry Jansen noemt - chauffeurs vriendelijke aanpak... één soort OetelTaxi!, 
Onder dat logo hoort:  'samenwerken en een eenduidige uitstraling', zegt het persbericht.
Achter de introductie van die nieuwe Oeteltaxi/[sticker staat een stichting met een onafhankelijk bestuur.
 
Elke Taxi ondernemer heeft een aanvraagformulier OetelTaxi 2015 ontvangen. Zij zijn op de hoogte gesteld van de OetelTaxi aanpak voor komende Carnaval.

Gedurende de carnaval zullen er ook Taxi Gastheren op en rond de Taxi Standplaatsen lopen. Hun aanwezigheid is om veiligheidsredenen ingetrokken !


Procedure voor de bij de Oeteltaxi aangesloten chauffeurs

neiuwe tacxiworden op de volgende wijze in de markt gezet:
Op Donderdag 5 februari 2015 [v/a 09.00uur]  is er een Plak-en registratie plek bij Qwash op de Rietveldenweg 45.
De taxi's komen aan bij de wasstraat en gaan als eerst GRATIS door de wasstraat. Daarna zullen de chauffeurs hun wagen stofzuigen om vervolgens naar het PlakVak te komen.
In het PlakVak zullen ze zich legitimeren en zal het Normen en Waarden Protocol worden getekend.
In dit Protocol staan de regels waar elke chauffeur die zal rijden in een OetelTaxi vanaf dat moment zich aan zal moeten houden. De stickers zullen worden afgetekend op de registratie lijst per kenteken per bedrijf.
Vanaf het moment dat de Taxi gestickerd is is hij een ECHTE OetelTaxi!


Ook op de internetsite van Stichting OetelTaxi.....www.oeteltaxi.nl    zijn de aangemelde taxibedrijven terug te vinden! Ook voor geschikt voor opmerkingen en/of klachten aan de Stichting OetelTaxi!