Overgang deeltaxi naar regiotax getekend

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-02-2009 | Gewijzigd op: 19-02-2009
Na afloop van de ondertekening door de wethouders van de  zeven deelnemende gemeenten en de provincie schudden wethouder Bart Eigeman van Den Bosch waaronder de regiotaxi gaat vallen en Willem de Jong, directeur Personenvervoer Zuid-Nederland [PZN] elkaar de hand.

foto's © paul kriele, 18 februari 2009.
Het moment in de Bossche  raadszaal, waarop het contract symbolisch  werd ondertekend.
Vlnr. Willem de Jong, directeur PZN,  wethouder Bart Eigeman, de St. Michielsgestelse wethouder Bert Nelissen, daarachter [in licht bruin costuum] de Vughtse wethouder Willem Kraanen en dan vooraan knielende de Boxtelse wethouder Wim van Erp [voorzitter van de stuurgroep].
Enkele vertegenwoordigers, o.a. uit Heusden en Haaren en gedeputeerde Annemarie Moons die werd waargenomen door Jan Bouten, waren verhinderd, of verlaat.


Woensdagmiddag 18 februari 2009 werd in de raadszaal van het Bestuurscentrum de overname getekend van de Deeltaxi naar de ‘Regiotaxi Den Bosch’.
De deelnemende partijen met o.a. Willem de Jong, directeur van Personenvervoer Zuid-Nederland en de wethouders van de deelnemende gemeenten Schijndel, Haren Heusden, Vught, Boxtel en St. Michielsgestel met de provinciaal gedeputeerde Annemarie Moons zetten hun handtekening onder het contract dat per 1 maart 2009 van kracht wordt. Daarin is ook opgenomen, dat Den Bosch [vertegenwoordigd door wethouder Bart Eigeman] het nieuwe servicepunt krijgt en de klachtenprocedure behandelt.
Na complicaties in de aanbesteding, waarbij eerst nog de IJsselsteden Groep in beeld was, ging na protest [van de gepasseerde kandidaat] uiteindelijk de gunning naar Personenvervoer Zuid-Nederland.