Gemeentebode [chauffeur] begint -electro- LondonCab.nl

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-08-2013 | Gewijzigd op: 27-08-2013
De chauffeur van burgemeester Rombouts*, Barry Jansen is met compagnon-directiechauffeur Jorgen Grefkens een taxibedrijf begonnen. Niet erg origineel zou je zeggen, maar wel de auto's waarin zij gaan rijden. Het is een echte gele London cab, zoals je ze daar ook in het straatbeeld ziet. Nouveauté is dat deze wagen eigentijds en milieuvriendelijk is, omdat de cab op elektriciteit rijdt. 

Op de motorkap staat in een embleem het automerk  'The London Taxi Company', welke wagens geassembleerd worden in China bij Geely. Op de zijkanten zijn alvast de logo's van de gemeente [brandmerk ] 's H en van het Jheronimus Bosch Art Centre en het elekroteken [stekker] geprint.

*Barry Jansen laat weten dat dit initiatief geheel los staat van zijn functie als chauffeur van de burgemeester. 
Jansen: 'Ik heb als zelfstandig ondernemer dit concept bedacht en heb samen met een collega directie -chauffeur dit uitgewerkt en het taxibedrijf opgezet,' zegt Jansen nadrukkelijk, die zijn taxi-ondernemerschap  liever niet met 'chauffeur van de burgemeester' wil doen associeren.

Fotoshoot van Londoncab.nl
Vanmorgen, dinsdag 27 augustus 2013, vindt op de Pettelaarse Schans een fotoshoot plaats om daarmee het jonge  Londoncab.nl  te kunnen promoten.  Het taxibedrijf en de site Londoncab.nl komt in de eerste week van september 2013 online, compleet met foto's en ook als taxi-besteladres.

foto's © paul kriele, 27 augustus 2013. Een echte London Cab, geel met een zwart
geblokte rand,  is voortaan geregeld in Den Bosch te zien.

De niet gecamoufleerde primeur was de redactie van Bastion Oranje al  opgevallen, maar de bode had liever niet dat de wagen bij zijn werk werd gefotografeerd.. .. . Officieel gebeurt dat dus vanmorgen bij de Pettelaarse Schans.

In een toelichting zegt Barry Jansen dat hij samen met Jorgen Grefkens het niveau vande taxiservice in de stad wil verhogen: een betere service, kwaliteit en helemaal dienstbaar aan de klant!

De Londoncab.nl maakt eerst nog een try-out door van ½  tot een heel jaar om te bekijken of het een succes wordt. 'Daarmee krijgen we een goed beeld van onze opzet en of ons bedrijf iets toevoegt aan de Bossche taxi-ondernemingen,'  
zo licht Barry Jansen toe.

Terug naar boven