Hesdo uitgeroepen tot Best Management Company

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-02-2015 | Gewijzigd op: 02-02-2015
Hesdo, dat haar hoofdkantoor in Den Bosch heeft, werd door Deloitte en ING uitgeroepen tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Die kwalificatie hoort bij het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en de TIAS School organiseert.
Hesdo scoort met zijn producten op gebied van consumentenelectronica en telecommunicatie-apparatuur goed wat betreft innovaties.
De leiding van Hesdo met 2e
van rechts directeur Harry Kemps.

foto © dirk kreykamp, 30 januari 2015.

Het programma richt zich op ondernemingen met een omzet van minimaal € 15 miljoen, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.
Onderscheidende producten
Hesdo onderscheidt zich als bedrijf op ondernemerschap, snelheid en innovatief vermogen, aldus de jury. “Als relatief klein bedrijf slaagt Hesdo erin om op een pro-actieve wijze onderscheidende producten aan te bieden en snel op trends of maatschappelijke thema’s in te spelen.
Voorbeeld hiervan zijn de producten die gericht zijn op het nieuwe kabinetsbeleid in de zorg waardoor ouderen langer thuis moeten wonen”, zo motiveren de coaches de nominatie. De kracht van Hesdo zit hem naast het voortdurend innoveren.
Profiel Hesdo
Hesdo is reeds 40 jaar actief in binnen- en buitenland en telt ongeveer 55 medewerkers, verdeeld over het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch, de verkoopvestigingen in België en een eigen inkoopvestiging in Hong Kong