Nieuw: Munster Tweewielers aan de Pettelaarseweg

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-02-2015 | Gewijzigd op: 03-02-2015
Vanmorgen dinsdag 3 februari 2015 hebben enkele Bossche BN-ers aan de opening van Munster Tweewielers een feestelijk tintje gegeven. Burgemeester Ton Rombouts en Roel Scheepens,  rector van het Sint Janslyceum en Cor van Gerven Raad van Bestuurslid van het KW1-College gaven al vroeg acte de presence in de fietsenwinkel aan de Pettelaarseweg 192.
.
Het officiële bezoek vlnr Roel Scheepens burgemeester Ton Rombouts, Ross Munster en Cor van Gerven voor de fietsenwinkel aan de Pettelaarsweg 192.

foto © henk van esch, 3 februari 2015.

De jonge Ross Munster is de trotse eigenaar van Munster Tweewielers die wat betreft aankoop en reparaties ook nog eens is afgestemd op de scholen in de omgeving. 
Ross studeerde fietstechniek aan het Koning Willem I College en volgde diverse cursussen aan de Tweewieler Academy te Nieuwegein. Ross is ruim 5 jaar werkzaam in de tweewielerbranche. Hij mag zich officieel fietstechnicus noemen.

Ross Munster van de gelijknamige fietsenzaak op de Pettelaarsweg.

foto © henk van esch
3 februari 2015

Ross Munster heeft eigenlijk altijd al fietsenmaker willen worden en zijn droom is uitgekomen:'Ik voelde meteen aan dat ik in ’s-Hertogenbosch Zuid een winkel moest beginnen. Er wonen relatief veel fietsende mensen en de leerlingen van het Sint Janslyceum konden voorheen nergens in de buurt terecht”, aldus Ross, die in de volksmond  al ‘Stalen Ross’ wordt genoemd.