Herman Lieven na 104 jaar van binnenstad naar Rietveldenweg

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-02-2015 | Gewijzigd op: 27-02-2015
Herman Lieven Duiksport en Zeilkleding op de hoek Zuid-Willemsvaart-Oostwal verhuist  naar de Rietveldenweg 64. Het Bossche familiebedrijf dat ruim 100 jaar bestaat* doen dat  omdat het huidige pand te krap is geworden, zeggen de broers Edwin en Patrick Lieven van de vierde generatie. Met name de duiksport [www.duikwereld.nl] en zeilkleding [www.zeilkleding.nl]  is sterk gegroeid en daar is nu meer  ruimte voor, o.a. voor cursussen.
Het nieuwe pand van Herman Lieven aan de Rietveldenweg.

Het pand, waar voorheen Belisol [deuren en kozijnen] was gevestigd, heeft naast cursuslokalen ook meer magazijnruimte en een grotere werkplaats en een betere parkeervoorziening. De feestelijke opening van de nieuwe locatie aan de Rietveldenweg 64 is op 31 maart om 10.00 uur.

*Historie Herman Lieven
De firma Lieven, zoals het familiebedrijf destijds nog heette, is sinds 1889 actief als watersportbedrijf en sinds 1911 gevestigd aan de Oostwal. De onderneming startte als tagrijn, kolenverkoper en sleepbootrederij. In de loop der jaren zijn werden ook speedboten en watersportaccessoires verkocht. Inmiddels is Herman Lieven actief als zeilkleding- en duiksportwinkel en als PADI duikschool.