Rachel de Greef projectmanager van 'De Jamfabriek'

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-06-2015 | Gewijzigd op: 03-06-2015


Rachel de Greef is als projectmanager benoemd van 'De Jamfabriek' aan de Rietveldenweg. Dat is een centrum dat onderdak biedt aan jonge ondernemers. Zij worden -globaal-gedurende een jaar gratis begeleid in kennis, innovatie en creativiteit. Daarbij mogen zij gebruik maken van faciliteiten van de HAS, Koning Willem 1-College en AVANS Hogeschool. Daarnaast krijgen zij ook extra ondersteuning van de Rabobank  en EJP belastingadviseurs.
'De Jamfabriek' richrt zich specifiek op starters in de sector Agri Food-Health en ICT.
De planning is dat 'De Jamfabriek' in september 2015 opent. De naam is afgeleid van een oude naam binnen het De Gruytercomplex waar al meer dan  200 starters een bedrijf hebben.Rachel de Greef op een door haar georganiseerde'Picknick met een klik' bij Brand Loyalty met zakenlui, die starters kunnen ondersteunen.
Links Commissaris der Koning Wim van de Donk
.

foto © paul kriele, 4 februari 2015.

Het doel van het starterscentrum, gevestigd in een voormalige fabriek, sluit aan bij de uitgangspunten van de Bossche Investings Maatschappij [BIM] om de economische bedrijvigheid van de stad te stimuleren.

Zie ook www.dejamfabriek.com
Meer over Rachel de Greef  die een reputatie heeft [Brabants Kampioen]  ondernemers te verbinden. En op haar zakelijk site:  De Greef