Campers Brabant: Nieuw bedrijf in Luxe campervakanties

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-01-2017 | Gewijzigd op: 18-01-2017
Campers Brabant is de naam voor het nieuw te openen bedrijf op Jacob van Maerlantstraat 86. Eigenaar Huub Moonen is na wat jaren voor zaken in het buitenland te hebben verbleven, teruggekeerd naar zijn geboortegrond.
In het kleine bedrijfspark, gelegen tussen de Van Veldekekade en de Jacob van Maerlanstraat opent hij in de voormalige loods van Jan Gloudemans Autoschade het eerste camperverhuurbedrijf.
Dit cmplex met voorheen o.a. Van den Udenhout Automobielbedrijven en Herber bergingsbedrijf, is eigendom geworden van Rudy van de Zanden die de bedrijfshallen opknapte en het uiterlijk met aluminium platen een face lift gaf.

Campers Brabant
aan de Jacob van Maerlanstraat 86.
foto's © paul kriele, 6 januari 2017.

Zakenman Huub Moonen heeft in het buitenland ervaring opgedaan in de toeristensector. Hij zag zich in zijn dromen zichzelf als zakenman terug in zijn geboorteplaats Den Bosch. Inhakend op veel vraag in de markt naar luxe vakantiebestedingen in alle vrijheid, kwam de sector Camperverhuur bij hem in beeld.

Campers Brabant, dat op 11  maart 2017 open gaat, heeft naast de Dreamer Family Select busjes, als eerste in Nederland het nieuwe model Sun Driver in zijn pakket.