Ook in Den Bosch nieuw aanbod aan expo- en shopruimten

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-09-2018 | Gewijzigd op: 18-09-2018
 In navolging van gelijksoortige /bijzondere concepten in 't land willen de sociaal ondernemers Monique Breedveld en Lonneke Voets in de stad onder de naam BOEL Bazaar betaalbare shop- en exposruimten faciliteren. Dat is een voor weinig geld geschikt podium en etalage aan kunstenaars, ontwerpers en retailers die de weg naar het grote publiek nog moeten  vinden.

Breedveld en Voets begonnen in 2013 met de Bossche Kleding-en Speelgoedbank, bninen welke stichting inmiddels tientallen vrijwilligers werken. 


Onder de kop BOEL, dat in het kort een laagdrempelig en goedkoop podium voor creatieve ondernemers inhoudt, zoeken Breedveld en Voets nog naar een fysiek pand, het liefst tussen andere winkels, waar het een aanvulling kan betekenen met andere winkels en galerieën.

Om dat streven kracht bij te zetten organiseren zij ter kennismaking een 'live' BOEL op zondag 7 oktober 2018 [11.00-18.00 uur] in de Azijnfabriek.
Die 'aftrap' wordt al ingehaald door tal van aanmeldingen lvan creatieve ondernemers op gebied van schilders, kunstenaars, ambachtslui, makers van vintage of illustraties,  fotografen, noem maar
op.
Let op: de Azijnfabriek heeft geen pinautomaat !

Meer info via facebook  @boel073 of instagram@boel073 of stuur een mail naar info@boel.nl.