Hoppenbrouwers opent 9e praktijkschool in Rosmalen

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-04-2020 | Gewijzigd op: 21-04-2020
In september 2020 opent Hoppenbrouwers Techniek uit Udenhout haar 9e praktijkschool op locatie Rosmalen.  Daar is plaats voor 8 nieuwe BBL-leerlingen Werktuigbouwkunde. Hoppenbrouwers Techniek, die haar medewerkers op de eerste plaats zet, stimuleert dat elk zijn/haar  eigen droombaan kan creëren. Vaak leidt dat tot een doorgroei.
Lex Hazelzet bij een luxe
woning in aanbouw in Sint Oedenrode.


foto © hoppenbrouwers, 11 april 2019.
...............................................................................

Hoppenbrouwers besteedt veel tijd en steekt veel enegrie aan een eigen kweek en doorstroom van onderaf. Daardoor kunnen jongeren meegroeien  met het bedrijf. Dat betekent van het begin af aan contact houden met scholen, snuffelstages organiseren en het opzetten van eigen vakkundige praktijkscholen. Het doel is in de toekomst aan elke vestiging een eigen praktijkschool koppelen. De stagiaires en leerlingen van nu zijn de specialisten en leidinggevenden van morgen.

Hoppenbrouwers begon 100 jaar geleden in Udenhout als eenmanszaak.  Nu opereert zij vanuit twaalf vestigingen verspreid over  heel Nederland, die in totaal 1250 medewerkers hebben. Hoppenbrouwers specialisaties liggen in de vakgebieden: elektrotehnische en werktuigbouwkendige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en voor particulieren.