IT-bedrijf Tilaa verhuist van Woerden naar Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-06-2020 | Gewijzigd op: 03-06-2020
Behlave dat IT-bedrijf Tilaa van Woerden naar Den Bosch verhuist heeft de eigenaar, Gerben van de Ven, bovendien een  nieuw managementteam samengesteld. Doel is de VPS-aanbieder* naar een hoger niveau te brengen om een sterke, organische groeistrategie te bewerkstelligen.
Het managementteam krijgt versterking met CEO Jeroen Mutsaers en Leontien van der Vlist als COO. . Jeroen Mutsaers komt van Portiva B.V. waar hij ervaring op deed op gebied van transformatie en grote startups/scale-ups.  *VPS 

Verhuizing
Voormalig kantoordeel van Essent op  het Willemsplein
voor Tilaa.  

.............................
 

Om de groei in het aantal medewerkers en relaties te faciliteren kiest Tilaa er voor om naar ’s-Hertogenbosch te verhuizen waar zij haar intrek neemt in het bedrijfsverzamelgebouw Willemspoort, eerder in gebruik door Essent.
Mutsaers: “Den Bosch is een stad die past bij de uitstraling en cultuur van Tilaa. ’s-Hertogenbosch manifesteert zich bovendien sterk als ICT-stad. Ook dat is een inspiratiebron voor onze huidige medewerkers en hun toekomstige collega’s. We verwachten de komende tijd een fors aantal nieuwe medewerkers nodig te hebben om onze ambities waar te maken.”
Profiel Tilaa VPS-aanbieder
Tilaa staat voor flexibele ruimte, kwaliteit en betrouwbaarheid. Tilaa maakt het verschil door de ruime ervaring met VPS-diensten en het sterke team dat haar klanten al jarenlang voorziet van een stabiel platform.