Op Hinthamerstraat 161A 'Borrelplank bij de buren'

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-12-2020 | Gewijzigd op: 10-12-2020
Een aantal buurtbewoners en ondernemers in de Hinthamerstraat hebben hun krachten gebundeld om lokale ondernemers in deze dip te ondersteunen. In een beschikbaar gestelde buurtwinkel op nummer 161 A kunnen die ondernemers *  hun producten rond de kerstdagen uitstallen en verkopen.De slogan luidt 'Borrelplankl bij de buren'.

Het gaat om nog een kleine groep van ondernemers:  Arjan’s Kaashuis, Rick’s Barber & Shop, Brouwerij Boegbeeld, Restaurant Het Viswijf en Wijbar Wijn bij Stijn. Die steun bestaat ook uit het inrichten en  decoreren van de winkel, flyers maken en verspreiden, en zich inzetten als winkelpersoneel.
Het assortiment bestaat uit: Hollandse en buitenlandse kazen, worst, wijnen en bieren. De ideale mix van delicatessen om van te genieten tijdens de feestdagen.
.....
Hinthamerstraat 161A [middelste pand], dat tijdelijk de functie heeft van 'Borrelplank bij de buren'. Daar kunnen ondernemers hun assortiment uitstallen en verkopen.
.foto © paul kriele, 25 oktober 2019.

'Borrelplank van de Buren' heeft op verschillende social media al een account aangemaakt:  Zie facebook Borrelplank bij de buren . De pop-up store  is geopend van donderdag 17 december t/m donderdag 24 december 2020.