Jos Oerlemans brengt rapnummer over de lockdown uit

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-03-2021 | Gewijzigd op: 31-03-2021
Bossche muzikant Jos Oerlemans maakt rapnummer met clip "Living in a Lockdown".

 In de week van 15-20 maart 2021 heeft Jos Oerlemans een videoclip uitbracht “Living in a Lockdown”. Jos is sedert 1998 interrnetjunk* en zoekmachine-specialist. Zijn bedrijf heet “Needmachine” en is gevestigd in de Sint Jorissstraat. Naast muzikant is Jos Oerlemans dus specialist in online marketing. Ook is hij klankbord in webdesign, gastdocent bij KW1-College en tekstschrijver. Nu heeft hij ook een rapnummer 'Living in a Lockdown' uitgegeven. Op deze plaat zijn ook Sjoerd van Bommel (Bossche drummerin oa Bots en Mrs Hips) en BJ Baartmans (bekend van Jack Poels, JW Roy en Henny Vrienten) te horen.
Jos Oerlemans is naast muzikant ook internetspecialist, specialist in webdesign en  gastdocent. Een echte internetstrateeg. Maar nu heeft hij ook een rapnummer 'Living in a Lockdown' uitgegeven. 

Afgelopen week is het nummer met clip verschenen op You Tube en wat ook te beluisteren is via de bekende muziekdiensten Spotify, I-tunes en Deezer. Het nummer is uitgebracht door Jos Oerlemans. Jos is een dove muzikant met cochleaire implant, een inwendig gehoorapparaat.
Jos was tot 2009 doof en in dat jaar geopereerd aan zijn gehoor. Met informatie hierover op blog: josoerlemans.blogspot.com. Hij was gast-DJ bij Edwin Evers bij “Evers staat op”. Op het nummer is ook Sjoerd van Bommel te horen (drummer van Bots, Back2Basic, Maarten Peters & Dream) en gitarist BJ Baartmans.
De video-opnames waren in Den Bosch waarbij horeca en winkeleigenaren die zich door deze pittige tijd heen ploegen, gevraagd heb mee te doen. Ondanks de pittige tijd is het nummer geworden met een hoopgevende en humoristische ondertoon. Veel plezier met “Living in a Lockdown”.