Verhuizing CommunicatieTeam

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-10-2003 Na een wat tegenvallende verbouwing staat de uiteindelijke verhuizing van Communicatie Team in de Jan Heinsstraat op stapel. Het bureau verandert tegelijk de huisstijl. Daarin is heel toepasselijk een afbeelding van barokschilder Theodoor van Thulden, de gelijknamige straat waar het bureau komt te huizen, opgenomen.

Het gerenoveerde pand op Van Tuldenstraat 7-9. Op de kantooretage komen twee kunstwerken. De directie gaf Bossche kunstenaars een opdracht voor een kunstwerk geïnspireerd op Van Tulden, een bekend Bossche schilder.

foto © paul kriele, 25 november 2003.
Het verbouwde pand in de Van Thuldenstraat 7-9, een voormalgie sociëteit vanaf 1 november 2003 het kantoor voor Communicatie Team.
In de deuropening eigenaar/directeur Henk Jansen.

foto © paul kriele, 16 oktober 2003.

Hoewel de verhuizing per 1 november 2003 plaatsvindt, zal pas begin 2004 de officiële opening gebeuren, tegelijk met de onthulling van een kunstwerk voor het nieuwe pand, een voormalige sociëteit voor Spanjaarden en Portugezen.

CommunicatieTeam heeft vanuit het Schaarhuispad, via Jan Heinsstraat eerst 28, en vervolgens naar het huidige adres op nummer 38 gezworven, voordat het over 14 dagen een nieuwe toekomst tegemoet gaat in Van Thuldenstraat 7-9, het aanpalende pand van de voormalige Boerenleenbank. Nieuwe media en uitbreiding van het team naar 12 personen was reden voor de verhuizing.