Kerstzaken rijzen uit de grond

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-11-2005 In de Ridderstraat 16 is tijdelijk een zaak in kerstartikelen geopend. De winkel zit in het perceel van voorheen Marbèle Byoux en daarvoor was het sieradenwinkel en daarvoor een kledingzaak. Ooit heeft er een telefoonwinkel in gezeten. Er zijn beelden, verlichting en heuse Sint Jannekes- in alle formaten - te koop.

Tum Tum: Aan de overkant op Ridderstraat nummer 11 hebben Dik en Maya Hertzberger gisteren hun zaak de Bossche snoeptrommel/ Tum Tum overgedragen aan de nieuwe eigenaars Robert Brouwer en Frances Steenkamp. Het echtpaar gaat naast snoep ook koffie en thee verkopen. Intussen is er ook een aparte opgang gemaakt voor het nieuw ingerichte appartement op de bovenetages.

Kerstbloemen: Op de hoek Parade/ Lange Putstraat is ook tijdelijk een kerstwinkel geopend van Bloeming Business. Ooit zat een dependance op Zuid-Willemsvaart 136a [even om de hoek met de Van Berckelstraat]. Deze kerstwinkel van Anouk Paulides [*1976] die tot 24 december 2005 alleen van donderdag tot zaterdag is geopend, verkoopt kerstkransen, bloemstukken, boeketten en kerstartikelen.