Dumpzaak Sixty/Onasis failliet/ babykleding

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-10-2006 Op Visstraat 46, waar lange tijd een Photokinozaak was gevestigd, komt een zaak in babykleding. Het pand heeft de historische naam De Steur. 
Links: Grieks restaurant Onasis van Gregor Grigoriou failliet.
foto © paul kriele,23 maart 2006.
-Rechts: De Steur, zoals dit pand [2e v.r.] met zijn historische naam luidt. Er zat een Photokinozaak in, maar spoedig krijgt het de bestemming van babykledingzaak

foto© paul kriele, 3 oktober 2006.
 

-Op Hinthamerstraat 30 gaat zich ‘Sixty’ vestigen. Dat is een van oorsprong Amsterdamse zaak met kleding. De eerste maanden - tot voorjaar 2007- zal er dumpkleding worden aangeboden en vanaf maart 2007 gaat deze zaak door als volwaardige kledingzaak. Voorheen was in dit pand van Bart Smit een spellenzaak gevestigd.

Grieks restauarant
-De geruchten gaan dat het restaurant Onasis van Gregor Grigoriou failliet. is Gregor bekend van Corte in de Lange Putstraat, startte nog geen half jaar geleden met kok Paul van Iersel op Torenstraat 13 [het voormalige Gaucho], een Grieks restaurant, nadat hij er na een periode van ziekte weer bovenop was gekomen. De zaak is al vanaf eind vorige week gesloten.