Taxi Brouwers en de Holding van Music Events failliet

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-06-2012 | Gewijzigd op: 28-06-2012
Dinsdag 26 juni 2012 is voor de Bossche rechtbank het faillissement uitgesproken over een aparte Holding van Music Events*.
*zie uitleg hieronder .

Music Events is een muziek- en evenementenorganisatiebureau van Frits Kuijpers.
Kuijpers is de compagnon van de horecabaas Jan van Son die samen Eivissa en de nieuwe Carrousel in de Karrenstraat exploiteren. Maar het faillissement van Music Events heeft geen effect op het uitgaanscentrum in de Karrenstraat, laat staan op Music Events zelf.

*Music Events heeft twee jaar geleden een succesvolle doorstart doorgemaakt. De opgeheven werkmaatschapij was de BV die de salarissen naar de twee koppige directie voldeed. Deze salarissen heeft de directie nooit naar zichzelf uitgekeerd en sinds vandaag is de BV vernietigd. Hierdoor kon de betaalde belasting over de salarissen van de directie teruggevraagd worden.
De opheffing van de voornoemde werkmaatschappij heeft voor Music Events [Karrenstraat 77] geen gevolg. De organisatie is bloeiender dan ooit  en maakt zich nu op voor twee evenementen in Cannes (12 en 14 juli).

Music Events van Frits Kuijpers failliet.


Taxi bedrijf Brouwers failliet
Ook werd dinsdag 26 juni het failissement over Taxibedrijf Brouwers uitgesproken. De taxiwereld lijdt ook onder de crisis en tegelijk worden kosten [lonen benzine] hoger. Dat heeft het 80-jaar bestaande bedrijf  aan de Meerheuvel de nekslag gegeven.