Verkadefabriek Meest Gastvrije Ondernemer 2013

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-09-2013 | Gewijzigd op: 06-09-2013
De Verkadefabriek is vanavond 6 september 2013 op Bourgondisch 's-Hertogenbosch de winnaar geworden van de jaarlijkse verkiezing van Meest Gastvrije Ondernemer. Vorig jaar was dat Rien van der Steen van het Möwenpick hotel.  
De Verkadefabriek een combinatie van theater, film en horeca straalt vriendelijkheid uit,  wat ook geldt voor restaurant 'In de Roos',  dat tweede werd en TheateradParade dat als derde eindigde.
Maar de jury heeft voor de Verkadefabriek gekozen omdat die de meeste stemmen 569 opleverde,  tegen 529 voor 'In de Roos' en  385 voor TheateradParade.

Een groepsfoto met links Bernard Kuenen van de Horeca Den Bosch, Harry Vermeulen van TheateradParade[3e] het team van de Verkadefabriek [als 1e geëindigd]  en dan, voor wethouder Jan Hoskam, de vertegenwoordigers van restaurant 'In de Roos', dat tweede werd. Het team van de Verkadefabriek dat bloemen en een cadeau van wethouder Jan Hoskam ontvangt.

foto's © paul kriele, 6 september 2013.

Wethouder Jan Hoskam reikte het symbool van Gastvrije ondernemer uit. bij deze competitie die georganiseerd wordt door  VVV, Hartje 's-Hertogenbosch en de Horeca Nederland, afdeling 's-Hertogenbosch. Dat is een glassculptuur. Met dank aan de firma Van Opdorp,  zei Hoskam erbij..


Winnaar van 2012 Rien van der Steen sprak over manieren om Den Bosch toeristisch aantrekkelijker te maken met logies in combinatie met een rondvaart en een dagje winkelen. Van der Steen haakte hiermee in op de nieuwe regeling: openstelling van winkels op alle zondagen, wat bijv. tot een langer arrangement kan leiden.
Door gastvrij te zijn kiezen de toeristen voor de stad, aldus Van der Steen, die de winaar uitdaagde onz egastvrijheid uit te dragen.
Hioskam zei dat gastvrij zijn dat doe je niet alleen. 'Dat doen we allemaal, maar het kan nog beter, want niet stil blijven staan,' aldus de wethouder die  zelf voor de tweede keer de prijs mocht overhandigen. Hoskam pleitte voor een onderverdeling tussen winkels en bedrijven: ' Daar tussen dient onderscheid in te komen.' 

Terug naar boven