Jarige modeman Krommenacker zingt nog één keertje ..

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-04-2015 | Gewijzigd op: 08-04-2015
Addy van den Krommenacker op  facebook en youtube:
'Vandaag vier ik mijn 65e verjaardag. Ik vind dat dat een leeftijd is, waarbij je even stil mag staan bij hetgeen wat je gedaan hebt in je leven .Daarom wil ik vandaag met jullie terugkijken in mijn fotoalbum.


Modeman Addy van den Krommenacker, wordt vandaag 65 jaar. Dat is voor hem aanleiding om een -in het Italiaans- lied te zingen. Het is wel uniek !

foto © paul kriele,  29 juni 2012.


Mijn leven stond en staat in het teken van mode en muziek . Niet iedereen kent de muzikale kant van mij ,maar als kind zong ik altijd en als 18-jarige was ik zanger van de band Square uit Uden. Het nummer Unchained melody loopt als een rode draad door mijn leven en daarom zing ik vandaag voor jullie dit nummer, dan wel in het Italiaans omdat Uden en Milaan echt niet zo ver uit elkaar liggen.

De tekst van het nummer gaat over iemand die ik niet missen kan en in dit geval gaat het over alle vrienden, alle medewerkers, alle klanten, alle pers ,alle fans en jullie social media -volgers die ik niet missen kan. Zij hebben me gebracht waar ik nu trots sta. Dank jullie voor alle support tot nu toe en ik ben geenszins van plan te stoppen. Creëeren is mijn leven en dat houd mij jong en energiek , ik hoop dat jullie me nog lang blijven volgen, voor jullie allemaal speciaal dit lied! Non mai più met mijn favoriete hoogtepunten en momenten uit mijn bijzondere leven tot nu toe. Grazie a tutti e un grande bacio !Addy en vriend Bas Meulenbroek.

Addy zingt voor alle vrienden, alle medewerkers, alle klanten, alle pers, alle fans en jullie social media -volgers die ik niet missen kan, schrijft hij op facebook..


foto © paul kriele,  9 maart 2011.

Zie voor het door Addy in het  Italiaans gezongen  'Non mai piu.. '  ofwel 'Unchained melody':  Krommenacker


Terug naar boven