Nieuw bij AddyvdKrommenacker: Home Couture Collection by Addy

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-06-2015 | Gewijzigd op: 04-06-2015
Addy van den Krommenacker lanceert samen met de Donjon een eigen interieurcollectie bestaande uit banken en fauteuils, maar ook woondecoraties zoals kussens en vloerkleden.
Donjon Woonburcht, dat gevestigd is op Ekkersrijt in Eindhoven, staat al drie generaties bekend  als een gerenommeerd bedrijf op gebied van woninginrichting en woondecoraties. De Bossche modeontbwerper Van den Krommenacker voert tot nu toe alleen mode op gebied van robes, tassen en schoenen.

Addy van den Krommenacker nu ook designer in wooninterieurs.

foto © paul kriele, 29 juni 2012

De uitgebreide collectie bestaat uit diverse woonaccessoires zoals een set kussens inclusief een shawl van Addy
(vanaf € 289), verschillende banken( vanaf €  3099), een fauteuil (€ 1149), stoelen, eettafel en
hand getufte tapijten in de bekende dessins van Addy’s couture jurken.
Enige ontwerpen die Addy van den Krommenacker
maakte voor Donjon,
onder de naam 'Home Couture bij Addy'
.

foto's © limitlessprojects.


De ontwerper had al langer de wens om ook interieurobjecten te ontwerpen en is trots dat hij zijn merk nu heeft kunnen uitbreiden met een volwaardige interieurcollectie in samenwerking met de Donjon. Deze zal hij, net zoals zijn fashion collecties, iedere zes maanden uitbrengen.

Modeontwerper Addy van den Krommenacker verlegt tevens zijn grenzen door naast de interieur collectie nu ook bedrijfskleding voor de medewerksters van het Miele Inspirience Centre in Vianen te ontwerpen. Addy creëerde een opvallende lijn bedrijfskleding, die onderscheidend is en het imago van het bedrijf verder versterkt. De bedrijfskleding bestaat uit een aantal ‘must have’-items, die onderling met elkaar te combineren zijn.

Fotografie: LimitlessProjects


Terug naar boven