RoemeniŽ: Award voor Addy van den Krommenacker

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-11-2015 | Gewijzigd op: 02-11-2015
Afgelopen week ontving de Bossche couturier Addy van den Krommenacker in IASI in Roemenië The Creative Industries Award of excellence" voor zijn bijdrage aan de glamour van de internationale red carpets. Van den Krommenacker was daar in het Nationaal Theater om op de Kasta Morrely Fashionweek zijn collectie te tonen.
Dit theater is onlangs uitgeroepen tot tweede mooiste theater van Europa . De stad IASI [Moldavië] is de op twee na grootste stad van Roemenië.  en het  economische, academische en culturele centrum van Roemenie.

-Links Boven: De uitrieking met een glunderende Van den Krommeacker.
-Links: Een van de modellen in het Nationaal Theater in IASI
.

Kasta Morrely is een internationale culturele organisatie van mensenrechten , gespecialiseerd in de vorming van de Europese opinieleiders door middel van culturele projecten en international trainingen. Kasta Morrely algemene doel is om de mensenrechten te verdedigen door het bevorderen van competenties, kwalificaties en opleidingen.

Voor haar internationale activiteiten en erkende bijdrage aan de ontwikkeling van de Europese cultuur is Kasta Mirelli lid van het Europees Parlement AGORA vanaf 2008 en medewerker / partner van internationale organisaties referentie zoals Global Human Rights Defense Network, de OVSE, gloed International Network , Asia-Europe Youth Samenwerking Platform, LIBERA Netwerk Betrokken Youth Coalition

Bekijk hier de show  https://youtu.be/zrkJZfL6R5A

Van den Krommenacker en Jheronimus Bosch
Addy is tevens druk bezig met zijn nieuwe collectie geïnspireerd op het werk van Jheronimus Bosch. 2016 wordt het Jheronimus Bosch jaar omdat het Noord Brabant museum een grootse tentoonstelling organiseert van deze van origine geboren Boschenaar.
Aangezien Addy Den Bosch een warm hart toedraagt vind de presentatie van deze nieuwe collectie ook plaats in het Theater aan de Parade in Den Bosch op 11 en 12 maart 2016 .

Terug naar boven