In wervelende modeshow: 'Bosch by Addy' inTheateradParade

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-03-2016 | Gewijzigd op: 13-03-2016
In een reprise van de show 35 van jaar geleden keerde couturier Addy van den Krommenacker zaterdagavond 12 maart 2016 in TheateradParade nog eens voor een breed publiek terug met zijn nieuwste haute couture collectie.
Vanwege zijn verbondenheid met en liefde voor de stad 's-Hertogenbosch, zijn stad, had de Bossche modeman die collectie de actuele titel  'Bosch by Addy' genoemd. 
   
 foto's met mobiel genomen.
foto © henk engel, 12 maart 2016.
 

Van den Krommenacker sprak het meest nog de Tuin der Lusten aan vanwege de talrijke bloemmotieven en vogels die er in dat beroemde schilderij verwerkt  zijn en die hem voor zijn creatieve geest nog het best van pas kwamen. De thema's waren heaven, nature en de mystieke vrouw. Blijkbaar mochten in  de cultuur van het nabije  Oosten geen personen op afgebeeld staan, zodat 'de mystieke vrouw in enkele japonnen van deze haute coute collectie in een show aldaar moest worden vermeden. 
Na een korte filmische toelichting kwam er in krap een uur een met beeld en geluid ondersteunde show langs. Als intermezzo traden  Ruth Jaccot en de jonge violist Wan Pin Chu op.

In de  besloten show die zich na de publiekshow voltrok, waren ook enkele BN-ers te gast, uiteraard de onafscheidelijke vriendin Sandra Reemer, maar ook Onno Hoes, Connie Witteman [voorheen Breukhoven] en haar verloofde Eugène van Dun,  de Eerste Kamervoorzitter Ankie Broekers-Knol en Addy’s muzes Pernille La Lau,  Marijke Helwegen. Maar ook enkele Bossche prominenten, onder wie Bert Pauli en burgemeester Ton Rombouts die ook al bij Indoor Brabant werd gezien.

Foto's met mobiel genomen.

foto © henk engel, 12 maart 2016.
 


Terug naar boven