Juwelenlijn van Addy van den Krommenacker

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-12-2016 | Gewijzigd op: 12-12-2016
Addy van den Krommenacker heeft zondagavond 11 december 2016 in de Amsterdamse RAI zijn  'Bosch by Addy' gelanceerd tijdens een 'Masters of luxeryshow'. In samenwerking met het Waalwijkse  juwelen-en diamantenbedrijf ECLISSI produceert hij een juwrlenlijn  afgestemd op Jeroen Bosch met ringen armbanden en hangers. 

Zie hieronder voor officieel persbericht. 

Addy van den Krommenacker
naast een woonstijl ook een juwelenlijn
.

foto © paul kriele, 29 juni 2012
 


Addy van den Krommenacker vertaalt Jheronimus Bosch naar achttienkaraats goud
Op de dag dat ’s-Hertogenbosch het Jeroen Bosch-jaar afsloot, lanceerde Addy van den Krommenacker in RAI Amsterdam zijn juwelenlijn Bosch by Addy.
Bekende Nederlanders als Jette van der Mey, Onno Hoes, Ans Markus en Tanja Jess keken zondag mee vanaf de eerste rij hoe Addy als grande finale van de show zijn juwelen presenteerde.
De sieraden zijn een toevoeging aan de succesvolle en gelijknamige collectie van de ontwerper, eveneens geïnspireerd op de Tuin der Lusten van Jheronimus Bosch.
Zijn collectie Bosch by Addy bestaat  naast een couture- en ready-to-wearlijn ook uit ringen, armbanden en hangers. De juwelen zijn handgemaakt en uitgevoerd in 18 karaat goud met light brown diamanten of handgeschilderd emaille op goud. Enkele karakteristieke figuren uit de Tuin der Lusten zijn uitgevoerd als charms.

Addy: ‘Naast deze speciale must have items is er bij mijn couture-collectie ook een klassieke juwelenlijn: Addy van den Krommenacker by ECLISSI. Deze klassieke, exclusieve juwelen zijn handgemaakt in 18 karaat goud en bezet met diamanten van hoge kleur en zuiverheid.
Naast de juwelenlijn heeft Addy tijdens Masters of LXRY tevens zijn nieuwe capsule-collectie Bosch by Addy geshowd. ‘Ik vond het een nieuwe uitdaging om naast mijn couture-collectie ook een betaalbare ready-to-wearcollectie te ontwerpen,’ vertelt de ontwerper. ‘De collectie bevat een aantal basisitems zoals the ultimate elegant dress en the ultimate black tie dress, van kleuren en materialen'.