Sluiting winkels Addy van den Krommenacker

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-01-2020 | Gewijzigd op: 10-01-2020
Sluiting winkels  Addy van den Krommenacker in  Verwersstraat en Kolperstraat. 
Addy van den Krommenacker
in 2014 in het Nieuwscafé
in de Verkadefabriek


foto © paul kriele, 4 april 2016.
 
....

Woensdag 8 januari 2020 heeft de Bossche modeontwerper Addy van den Krommeacker zijn winkel in de Verwerrsstraat hoek Beurdsestraat voor goed op slot gedaan. Ook de aoutletzaak in de Kolperstraat ging dicht. Het retailgebeuren kostte de  bijna 70-jarige in Uden geboren modeman teveel kruim en naar verhouding teveel geld. Hij richt zich liever op ontwerpen en modeshows. 
Op 28 januari 2020 houdt Addy nog een besloten afscheid voor zijn zakenrelaties, zijn VIP's en de media.
Zie voor levensloop en werk van Addy van den Krommenacker 

Bericht van 9 december 2019 Nieuwe start Addy van den Krommenacker maar zonder winkels
Maandagochtend 9 december2019 heeft Addy van den Krommenacker met de curator een akkoord bereikt voor een doorstart. Met die instemming kreeg de Bossche couturier weer de beschikking over zijn unieke creaties. Omdat Addy het accent gaat leggen op ontwerpen en creëren gaan zijn winkels in de Verwerstraat en Kolperstraat dicht

Krommenacker: “Yves Gijrath van Masters of LXRY heeft me altijd gesteund. Yves deed me het aanbod om zondag 17 december 2019 in de RAI twee shows in de Amsterdam RAI te geven. Hopelijk is dit een voorbode op mijn 20-jarig couture-jubileum, waarin ik alvast highlights uit mijn carrière kan laten zien. Ik zal ook vanaf donderdag vijf dagen op Masters of LXRY aanwezig zijn om de mooiste stukken uit de laatste collecties te verkopen, om mijn nieuwe start écht mogelijk te kunnen maken.”
 

 '
Het Sevengester' het pand in de Verwersstraat en de prêt à porter-winkel in de Kolperstraat, waar de modezaken van Addy van den Krommenacker definitief sluiten.

foto's  © paul kriele,
28 augustus 2011 [r-boven] 
14 februari 2012 en 9 maart 2011 [r]
.
.....

Krommenacker:“Mijn winkels groeiden me boven het hoofd en mensen zijn anno nu moeilijk naar stenen winkels te krijgen. Hoe ik mijn toekomst vorm ga geven, wordt hopelijk snel bekend.”
Curator Daan Schalken noemt het “hectische weken” waarbij verschillende scenario’s op tafel lagen. Uiteindelijk ligt er nu een deal waar alle betrokkenen tevreden mee kunnen zijn”, aldus de curator.
Krommenacker: “Met deze uitkomst is het maximale resultaat behaald.” “Ik ben heel erg blij, emotioneel en vooral opgelucht dat ik door kan. Dat nieuws heeft me een ontzettende boost gegeven: alsof mijn kinderen bij me zijn teruggekeerd.” Naast de hulp van zijn familie, vrienden en bevriende relaties wil de in Uden geborenb Boschenara Yves Gijrath in het bijzonder wil bedanken.

Addy's shows zijjn  op zondag 15 december 2019 in de Amsterdam RAI [13.30 en 17.15 uur].

Terug naar boven