AddyvdKrommenacker hoofdredacteur van AM Magazine

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-07-2009 | Gewijzigd op: 16-07-2009
Addy van den Krommenacker is de komende maand de hoofdredacteur van de zomereditie van AM-Magazine.
Donderdagmiddag 16 juli 2009 werd in zijn modezaak in de Verwersstraat het eerste exemplaar gepresenteerd door de uitgever Annemarie van Gaal. Maar vooraf gaf de Bossche modeman met zijn glamourmodellen nog een korte show met zomerse jurken ten beste.
'Zomer en warmte maken blijkbaar de ambiance waarin ik goed gedij,' aldus de creatieve zakenman in een volgepakt en zomersheet winkelinterieur, waar BN-ers en Addys's modellen mede voor de sfeer zorgden.  Van den Krommenakcer maakt de laatste jaren ook furore in Italië en in Servië.

Addy neemt nog even met vriendin Sandra Remeer en GTST Jette van de Meij e.e..a.door..

Rechts de onthulling van AM-Magazine zomer 2009 en de toespraak van de uitgever Annemarie van Gaal die het maken van mode vergeleek met het samenstellen van een blad. 'Die twee komen hier heel dicht bij elkaar. Maar de lezers en/of de kijkers zien niet welke enorme zorg en liefde er achter zo'n show of blad zit,' aldus Van Gaal die zo onder de indruk was van de [redactionele] resultaten van de Bossche mode-ontwerper die ze 'een vakman in de kleding' noemt. 'Datzelfde zie je nu terugkomen in deze zomereditie van AM Magazine.'

foto's ©  paul kriele, 16 juli 2009.
Geert Hoes en zijn nieuwe vriendin Susanne van de Langenberg gaven ook acte de présence.. Marijke Helwegen kwam ook haar zomers mode japonnetje laten zien..

 
 Addy bij zijn nieuwste zwart/witxcollectie.  De zangeres Glennis Grace [ van 'Als je slaapt ..'] in gesprek met het voormalig model, Omroep Brabant-presentatrice en Miss Universe 2008, Charlotte Labbee.
 
   
Door de zomerse temperatuur werd er ook buiten geconverseerd en geborreld. Rechts mevrouw Maya Steenwijk.  Een verbaasde shovelberijder die opkijkt van zoveel mannequins en BN-ers op straat.
foto's © paul kriele, 16 juli 2009.


Terug naar boven