Van den Krommenacker op millionairsbeurzen

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-09-2010
Addy van den Krommenacker voor het eerst op de Millionairs beurzen van Antwerpen [25 september 2010] en Amsterdam [december 2010].
foto © paul kriele, 11 februari 2008.

Addy van den Krommenacker toont zaterdag 25 september 2010 tijdens de Fashion Night op de Millionaires Fair in Antwerpen zijn wintercollectie. Het is een hele draagbare pret à portermode. Dus niet alleen maar lange jurken, aldus Kelly Merts. 
Addy is in Antwerpen voor het eerst uitgenodigd. Dus dat betekent ook weer een nieuwe potentie voor de Bossche modeontwerper, die ook - voor het eerst - een eigen ontworpen collectie tassen presenteert.
De 12 modellen lopen op de catwalk op muziek die Addy zelf heeft uitgekozen en die referert  aan oude films, zoals we van hem gewend zijn. Ze worden gecoiffeerd door de wereldberoemde kapperstudio van Farouk met kapster Hedwig Vigelandzoon.
De Antwerpse Millionaire Fair lijkt op de Millionairsbeurs die jaarlijks in december in Amsterdam wordt gehouden en waar Addy van den Krommenacker dit jaar ook voor het eerst is uitgenodigd om er zijn wintercollectie te tonen. 

zie ook de site van de wereldberoemde kapper Farouk