AddyvdKrommenacker introduceert eigen iPhone 'Addy' en website

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-01-2011 | Gewijzigd op: 29-01-2011
Op vrijdagavond 28 januari 2011 tijdens de Amsterdam International Fashion Week toonde Addy van den Krommenacker met groot succes zijn nieuwste Pret-a-porter Collectie 2011-2012. Daar gaf hij ook een preview van een aantal creaties die hij op 1 februari 2011 tijdens de AltaModa Fashionweek in Rome voor een internationaal publiek gaat tonen.

Enkele modellen en Addy zelf tijdens de Amsterdam Fashion Week modeshow.
Via de door Addy in Amsterdam geïntroduceerde eigen iPhone app, kan men Addy's nieuws en collecties volgen.

Voor de show vond de Bossche mode-man inspiratie bij vrouwen als Brigitte Bardot, Jane Fonda en Duffy. allen eigenzinnige vrouwen met sexappeal, die Addy ook wel kenmerkt met Glamourous Peaceful Warrior Woman, ofwel de GPWW vrouwen. Zijn collectie had dan ook een sexy sportieve, maar zeer feminiene look met een  gevarieerd kleurbeeld variërend van brons, goud, geel, kaki, zand en een gamma van groentinten.

Vele bekende Nederlanders die Addy vaak kleedt, waren aanwezig op de show. Waaronder Bettina Holwerda en haar partner Jim Bakkum, voor wie Addy tevens de bruidsjurk zal ontwerpen. Ook Gordon, Do, Hind, Giel Beelen en zijn vriendinnen Jette Van der Meij en Pernille La Lau bewonderden Addy’s creaties.

 Op de Fashion Week modeshow lanceerde Addy zijn nieuwe website en zijn Iphone app, genaamd ‘ADDY’, die kosteloos te downloaden is via de iStore. Via deze app is altijd het laatste nieuws over Addy en zijn collecties te volgen. De firma Yellowchic heeft de app en de website voor Addy ontwikkeld.

De AltaRoma Fashion show van Addy wordt op 1 februari om 20.00 uur uitgezonden via de Iphone en de nieuwe website.