Krommenackers' succes met Haute Couturecollectie in Rome

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-02-2011 | Gewijzigd op: 01-02-2011
Met groot succes toonde Addy van den Krommenacker vanmiddag-mandag 1 februari 2011 zijn nieuwste Haute Couture collectie aan een enthousiast publiek en internationale pers in Rome. De show werd gehouden tijdens de gerenommeerde haute coutureweek AltaModa in het prachtige monumentale gebouw Complesso Monumentale Santa Spirito in Rome.

Addy van den Krommenacker laat het applaus van publiek en pers glimlachend over zich heenkomen. Model uit de haute couturecollectie van de Bossche modeontwerper.

Naast zijn glamour powerdresses in groen- en bronstinten, waar hij veel succes mee oogstte, toonde Addy een collectie ecru, roze en bluette avondjurken. De ecru pailletjurken met organza plissé-elementen en de degradee beige geplisseerde chiffonjurken werden met applaus ontvangen. De Bossche modeontwerper sloot af met twee bijzondere kanten, roze creaties met degradee verenrokken.
Na de show stroomde de Italiaanse pers, waaronder de Italiaanse Vogue, en internationale pers, toe op de  talentvolle modeman uit 's-Hertogenbosch. Addy stond hen met veel overtuiging en genoegzaam te woord en gaf er diverse interviews weg over een erg geslaagde show. 

Zie eerder geplaatst artikel over Addy's iPphone en website dd. 29 januari 2011. Op de nieuwe Iphone app wordt de show om 20.00 uur maandagavond 1 februari 2011 gestreamd.