Krommenackers' modeshow met o.a. Stepscollectie

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-03-2012 Dinsdagavond 13 maart 212 heeft Addy van den Krommenacker onder het thema ‘La Dolce Vita’ in Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam zijn spring- summercollectie 'La Bella Vita' geshowd. Naast zijn couturecollectie werden ook Addy's Prêt-à-Porter collectie en de modellen die hij voor Steps ontwierp. Tussen Addy's klanten en vriendinnen zaten Kim Lian van der Meij, Tatjana Simic, Sandra Reemer, Quinty Trustfull, Jette van der Meij, Miryanna van Reeden, Ruth Jacott, Pernille la Lau en Antje Monteiro.

Finalefoto van Addy's show 'La Dolce Vita' die in Amsterdam [Muziekgebouw 't IJ] paatsvond.
Impressie van de show.
foto  © jeroen snijders en studio Mars [l.], 13 maart 2012.

Het thema van  werd ook voor en na de show doorgevoerd, Jaguars reden af en aan en bij de ontvangst van de gasten werd Astoria prosecco geschonken.

-Voor zijn collectie Spring-Summer 2012 liet Addy zich inspireren door de glamourvolle  jaren 60 en 70 van de Italiaanse filmwereld. De heydays van de Romaanse society, de Italiaanse filmsterren en het fameuze San Remo festival. De collectie weerspiegelt ‘La Bella Vita’ [of was het La Dolce Vita'...?] uit die tijd.
-In zijn pret-à-porter collectie zijn de toegepaste prints en kleuren synoniem voor het Italiaanse relaxte weekendgevoel.
-In zijn couture collectie gebruikt Addy veel kant, organza en chiffon. Deze materialen benadrukken de luxe en het raffinement. Het handschrift van Addy, de geplisseerde en gedrapeerde jurken, ontbreken natuurlijk niet in deze collectie.

Tijdens de show werd ook het derde en laatste kleurthema van de ‘Addy for Steps’ collectie onthuld: het zomerse thema ‘print & colour’ met Addy’s herkenbare chiffonjurken in zijn geliefde dessins. Deze nieuwe collectie ontwikkelde de modeontwerper speciaal voor Steps.
Het haar van de modellen werd verzorgd door L’ANZA haarteam met chef de cabine Ellen Romeijn.