10-jarig jubileum Addy van den Krommenacker groots gevierd

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-11-2012 Zondag 10 november 2012 heeft de Bossche mode-ontwerper Addy van den Krommenacker in de Harbour Club in Amsterdam, met een modeshow en een overzicht van eerdere collecties, zijn tienjarig jubileum als ontwerper gevierd.
Vele BN-ers waren aanwezigonder wie the old Sandra Reemer, Jette van der Meij en Pernille La Lau. Tevens lanceerde hij op deze feestelijke avond twee speciale Celebration Collections ter ere van zijn jubileum.
Tien jaar geleden ontwierp Addy van den Krommenacker zijn eerste collectie.
Voor Steps ontwierp hij een collectie, geïnspireerd op de meest succesvolle ontwerpen uit zijn carrière. merendeels in zijn favoriete kleuren champagne, zwart en fuchsia.
De finale in de Harbour Club met de ontwerper himself  in het midden.

Voor zijn Prét a porter label ‘Addy by Addy van den Krommenacker’ ontwierp hij een speciale limited edition Celebration Collection. De ontwerper liet hiervoor zijn favoriete designs van de afgelopen tien jaar drukken op flinterdunne zijde chiffon en zijde stretch. 
De collectie werd gecomplementeerd met een serie limited edition foulardshawls met unieke prints van zijn favoriete jurken en een speciaal door hem ontworpen Celebration print.

Last but not least toonde Addy zijn nieuwe couturecollectie 2013.
Deze collectie is geïnspireerd op eind 30er en begin 40er jaren. De tijd van de rokerige jazzclubs en de ultieme periode van de shiny, sexy, ingetogen look. De materialen die hij gebruikt zijn satijn, zijde chiffon, organza, veel gepailletteerde materialen en rijkelijk geborduurd kant. 
De show werd afgesloten met een serie adembenemende zilveren paillet avondjurken .

Tevens toonde Addy een tiental van zijn favoriete jurken uit het afgelopen decennium, waaronder creaties die bekende sterren op de rode loper hebben gedragen.