Nieuwe Viszaak van keten 'Fishpoint'

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-03-2015 | Gewijzigd op: 19-03-2015
Op het Stationsplein is in de rechter hoek begin maart 2015 de nieuwe viszaak Fish Point geopend. Het is de derde vestiging van een keten met ook zaken in Breda en Zutphen. De opzet is om in drukke steden, waar veel reizigers langs komen,een dergelijke delicatessenzaak annex broodjescorner te vestigen, vertelt de bedrijfsleider Achmet Sahbaz. 
Den Bosch draait met de twee ander nieuwe zaken op proef. Slaagt die proef dan komen er spoedig vestigingen in Rotterdam, Arnhem en Eindhoven bij.  
Sahbaz heeft voorheen bij een groothandel in vis gewerkt en in Rotterdam in een traditionele viswinkel.
Fish Point heeft naast tal van vissalades en diverse soorten gebakken en verse en gerookte vis ook in olijfolie gebakken vis, als alternatief van frituurvet.  Als aanbeveling zegt de site van Fish point onder meer: 'voor schappelijke prijzen.






Het interieur en de locatie van de nieuwe viszaak die voorlopig nog 'Vis' heet, maar straks, als de gewenning er is, Fish Point als naam gaat dragen
.

foto's © paul kriele, 19 maart 2015.



Stationsplein, waar voorheen
de spoorwegpolitie kantoor hield.