Afscheidsdag met festiviteiten rond rector Ton Veuger

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-11-2013 | Gewijzigd op: 08-11-2013
Vrijdagmiddag 8 november 2013 kwam -wat verlaat- de NAC-bus aan die rector Toine Veuger naar de laatste happening van op/van 'zijn' school bracht. In de aula zijn een receptie en een feestavond gepland afgewisseld door wat optredens van personeelsleden. Ook zijn er collegae rectoren en andere leidinggevene uit het onderwijs present.

Veuger, begeleid door twee zonen, werd verwelkomd door een grote schare van ruim 400 onderbouw-leerlingen en een nagenoeg voltallig korps docenten en een tiental medewerkers van het schoolcomplex.

-Boven: Voorplein St.Janslyceum met een groot aantal leerlingen en docenten en het 'afscheidscomité.
-Rechts boven: Rector Toine Veuger komt aan per BAC-bus.
-Rechts: Een docententeam met o.a. Veugers opvolger Roel Scheepens [uiterst rechts] , begeleiden de rector naar de aula.
Sommigen droegen een PSV-banier, maar de nieuwe rector is 'vandaag',  zegt ie 'een aanhanger van FC Den Bosch.

foto's  © paul kriele, 8 november 2013.
 


Dat het een NAC bus was komt door de grote hobby van Veuger en zijn voorkeur voor de Bredase club. Op het plein stond ook wat 'concurrentie' van PSV-ers en een enkele FC Den Bosch-fan en zelfs een Bayern München-aanhanger. Maar dat was de banier van Veugers opvolger Roel Scheepens.....

Rector Toine Veuger, na tien jaar St. Janslyceum met pensioen. Diens opvolger de 49-jarige Roel Scheepens.

De leerlingen hadden al op 25 oktober 2013 een feest in de Lunenburg [Loosbroek] achter de rug en tussen 30 oktober ten zondag 3 november hebben docenten en leerlingen de musical ‘Tanz der Vampire’opgevoerd.


Terug naar boven