B-therepromotie rond de Draak

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-08-2007 Op 29 en 30 september 2007 vindt in de stad het B-there festival plaats. Als onderdeel op deze filmset staat er uiteraard de mascotte van het festival: het B-dog [hondenhok], er wordt grafitti gespoten, enkele streettickers flippen op de rand van de fontein en allerlei dansereressen, tostidames en muzikanten acteren daar op het centrale punt, aan de voet van de Draak. Allemaal sunny people, want het is een zonnige setting met parasols, drank en een getto blaster, taferelen die vanaf begin september 2007 te zien zijn op www.B-there.nl .

Voorbereidingen voor een trailer voor de promotie van het festival B*there, dat op 29 en 30 september 2007 in de stad plaatsvindt. Drukte rond De Draak: zondagmorgen vroeg op 26 augustus 2007.
foto's © paul kriele, 26 augustus2007.
 
en toen kwam er een politiesurveillance langs..

Ruud van der Beele leidt deze opnamen waar ook Boschtion naar toe werd getrokkenen. Tot overmaat van ramp verscheen er ook nog een surveillancewagen ten tonel, die het zaakje even moest checken..  Verder was het - voor Den Bosch - nog tamelijk rustig op deze vroege, 9-10 uur, morgen.
De organisatie wil jongeren in contact brengen met het aanbod van de culturele instellingen in de stad.
 

Enkele jongelui demonstreerden hun kunsten streetdance om het wachten te korten. 
foto's © paul kriele, 26 augustus2007.

Terug naar boven