Plaatsing airco's op GZG-vleugel

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-07-2007 In de zomer van 2007 werden op de dienstenvleugel van het GZG,locatie binnenstad, eerst twee OK's en vervolgens airco's geplaatst.

.Aan de buitenkant te zien zijn de OKs klaar, maar de inrichting is nog aan de gang. Later volgt nog een hek rond de nieuwbouw.
Drie situaties op 6  en 21juli en 7 augustus 2007  van het neerzetten van de OK's en de stenen afwerking [rechts boven] en het hekwerk op de begane grond. Op de foto rechts boven dit spandoek blijkt van de afdeling orthopedie te zijn [geweest] Geweest, want het heeft er maar kort gehangen...
foto's © gerard monté, 6 en 21 juli en 7 augustus 2007.

Uitbreiding operatiekamers GZG  
Door van Grinsven takelbedrijven uit Schaijk werden vridjagmorgen 6 juli 2007 in alle vroegte de twee OK's op de stalen stellage die grenst aan het onderzoeksgebouw, hoek Bieuwstraat/Zuid-Willemsvaart, gehesen.

   

Boven: De hijs- en nauwkeurige plaatsingswerkzaamheden gezien vanaf het Kardinaal van Rossumplein.
Links: de zojuist aangevoerde nieuwe airco. Midden en rechts het takelen van de oude naar beneden en de nieuwe naar boven.  Een van de OK's met de aansluiting op het hoofdgebouw op de linker en de middelste foto's.
Rechts de nieuwre airco werd getakeld met vlag van Jeroen Boschziekenhuis door takelbedrijf Van Grinsven. 
Rechts onder: kijk op de nieuwe situatie van de OK's met de 3 buizen van de airco die naar het dak lopen. .

foto's © gerard monté, 6 juli 2007.In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 juli 2007 kwamen om 4 uur de OK's uit Duitsland aan bij het Groot Ziekengasthuis. Er stond een behoorlijke wind waar het takelbedrijf van Van Grinsven rekening mee moesten houden.
Links onder: de steigers van de airco zijn aangesloten.
foto's © gerard monté 6 en 13juli 2007

Passen en meten, hier te hoog daar te laag.. Op de middelste foto is te zien dat het karwei met succes is geklaard..
Gezicht op het Groot Ziekengasthuis met vooraan ingang poliklinieken en daarachter het medisch gebouw met o.a. de OK, die noodzakelijkerwijs moet worden uiterbreid.  
In juli 2007 worden de nieuwe OK's op de tweede etage geopend. 
-foto's © paul kriele, 7 juni 2007 [boven]en gerard monté 8 juni 2008 [r.]

Door de grote drukte worden in op de locatie GZG de OK's uitgebreid. Dat gebeurt aan de buitenzijde van het ziekenhuis aangrenzend aan de OK-afdeling op de 2e etage in de vleugel van het medisch onderzoeks en behandelcentrum van het GZG. 
Bouwbedrijf Schippers uit Nuland en Technisch installatiebedrijf Verstappen- Van Amelsvoort voeren het werk uit.


Terug naar boven