De lokale Sinterklaasfilm is klaar!

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-11-2020 Vanaf deze week: Sinterklaasfilm:  ‘Sinterklaas en de regelneef’ De lokale Sinterklaasfilm is klaar!

De voorgaande jaren trok de Sint langs trottoirs vol met kinderen en ouders/begeleiders.
foto © henk engel,19 november 2017.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Bossche intochtcomités en de gemeente hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een lokale Sinterklaasfilm ‘Sinterklaas en de Regelneef’. De scenes zijn op uiteenlopende locatiesin de stad en in de dorpen opgenomen. Omdat het voor  Sinterklaas een lastig jaar is kreeg  de Goedheiligman hulp van een serie schoorsteenpieten en  van burgemeester Mikkers en ook van Ronald Regelneef.
De zes korte afleveringen vormen op zich een korte film van elk  5-7 minuten. Tesamen uiteindelijk 30-40 minuten.

De films worden aangeboden aan alle kinderopvangorganisaties, speciaal onderwijs en alle basisscholen. Daar is een promotie aan vooraf gegaan, speciaal ook voor de jongste kinderen.

Meer info over de Sinterklaasfilm: vanaf woensdag 11 november 2020 op www.denbosch.nl/sinterklaas Daar staan ook de zes data met de  afleveringen op :
• Vrijdag 13 november: aflevering 1
• Dinsdag 17 november: aflevering 2
• Donderdag 19 november: aflevering 3
• Dinsdag 24 november: aflevering 4
• Donderdag 26 november: aflevering 5
• Dinsdag 1 december: aflevering 6
 De hele film van 30-40 minuten komt ook op de lokale televisie Dtv  Alle afleveringen tesamen vormen de gehele film die op donderdag 3 december, vrijdag 4 december en zaterdag 5 december door  Dtv wordt uitgezonden.