Jan Janssen van DagDenBosch.nl neemt even een time out

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-04-2015 | Gewijzigd op: 06-04-2015
De jongste loot [vanaf oktober 2014] aan de boom van lokale /c.q. regionale websites met nieuws [nou ja nieuws] is Dagdenbosch.nl.
Eigenaar en motor achter deze site, is de in Engelen woonachtige Jan Janssen, die eerder een huisaanhuisblad uit gaf dat binnen een half jaar stopte ivm het moeilijke aspect bezorging. Janssen zegt nu een pauze in te lassen om de kwaliteit en het bereik van de site te kunnen vergroten.


Jan Janssen was onderzoeker [lector] aan de Amsterdamse Hogeschool . Janssen geeft  het Engelense huis aan huisblad De Tweeterp uit..
Zijn project het huisaanhuisblad 'De Week van..  '  flopte in 2010.


foto © paul kriele,  26 maart 2009.
 

Janssen, die al eerder een gratis hahblad uitgaf dat flopte*, werkt tot nu toe met onbetaalde professionals, noem het vrijwilligerswerk.
Janssen zegt ‘.. niet alleen op basis van persberichten te willen werken. De slag naar professionalisering en continuïteit is bewerkelijk en kost menskracht,’ schrijft Janssen in een verklaring op de site.
Janssen heeft gewoon een time out genomen, zoals hij dat eerder met zijn hahblad deed. Maar ja, bezint voor ge begint, klinkt het spreekwoord.

Zie artikel  Plannen uitgave Weekblad vertraagd. dd. 29 september 2009.